Atlas
českých odrůd chmele/Czech hop varieties.
Chmelařský institut,2007.ISBN 978-80-86836-15-7.
Chmelařská ročenka 2008.
Praha: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 2007. ISBN
80-86576-27-2.
NESVADBA, V.; PATZAK, J. Šlechtění chmele na odolnost
k padlí chmelovému. S. 60-63.
NESVADBA, V. Variabilita obsahu chmelových pryskyřic a
silic u planých chmelů z oblasti severního Kavkazu. S.
64-69.
JEŽEK, J.; KOPECKÝ, J. Vliv atmosférických srážek a teplot
na výnos chmele. S. 70-76.
NESVADBA, V. Vliv skladování chmele na obsah alfa-hořkých
kyselin u českých odrůd chmele. S. 77-84.
KROFTA, K. Dlouhodobý vývoj obsahu alfa-hořkých kyselin
v Žateckém červeňáku. S. 85-97.
SVOBODA, P.;
FALTUS, M. Kryokonzervace vrcholů chmele. S.
98-100.
NESVADBA, V. Degustace při Žatecké Dočesné. S.
216-217.
CZECH
HOPS 2007 / ČESKÝ CHMEL 2007.
Praha: Ministerstvo zemědělství, 2007. ISBN 978-80-7084-652-0.
Dostupný na WWW:
http://eagri.cz/public/eagri/zemedelstvi/rostlinne-komodity/chmel/publikace-cesky-chmel/cesky-chmel-2007.html
NESVADBA, V.; KROFTA, K. Czech hop varieties / České
odrůdy chmele. S. 12-15.
KROFTA, K.;
MYKIŠKA, A.; HAŠKOVÁ, D. Antioxidant characteristic of
hops and hop products / Antioxidační vlastnosti chmele a
chmelových výrobků. S. 16-21.
Situační a výhledová zpráva Chmel, pivo – červen 2007.
Praha: Ministerstvo zemědělství, 2007. ISBN 978-80-7084-601-8.
ISSN 1211-7692. Dostupný na WWW:
http://eagri.cz/public/eagri/zemedelstvi/rostlinne-komodity/chmel/situacni-a-vyhledove-zpravy
|