1992
Benda J., Hautke P.:
Sklizeň chmele 1991 a konduktometrická hodnota. Chmelařství,
1, 1992
Čepička J.: Uplatnění
československého chmele při výrobě piva špičkové kvality.
Chmelařství 9, 1992, s. 70 – 72
Hlaváček I.: 150 let
pivovaru Plzeňský Prazdroj, 150 let zkušeností s žateckým
chmelem. Chmelařství 9, 1992, s. 66 – 67
Liška J.: Jakost
chmele v roce 1991 z pohledu ČZPI. Chmelařství, 3, 1992
Urban J.: Kvalita
sklizně chmele 1991. Chmelařství, 1, 1992
1993
Beránek F., Rígr A.:
Z výsledků šlechtění chmele klonovou selekcí. Chmelařství,
8, 1993
Kroupa F.: Hodnocení
chmele z hlediska zastoupení jednotlivých analogů a- a b-
hořkých kyselin. Chmelařství, 11, 1993
Nesvadba V.: Vliv
vybraných výnosotvorných prvků na výnos chmele. Chmelařství,
3, 1993
Rígr A., Beránek F. :
Vztah odrůdové skladby a stability výkonnosti povolených
odrůd chmele. Chmelařství, 12, 1993
1994
Beránek F., Fric V.:
Nezbytnost šlechtění vlastních odrůd chmele. Chmelařství, 7,
1994
Čepička J., Baudyš P.:
Dusičnany chmele a chmelových výrobků. Chmelařství, 4, 1994
Čepička J.: Význam a
nezastupitelná úloha českého chmele pro výrobu kvalitního
piva. Chmelařství, mezinár. vyd. 1994, s. 27 – 35
Krofta K., Hautke P.:
K problematice dusičnanů ve chmelu - I. Chmelařství, 8 – 9,
1994
Krofta K., Hautke P.:
K problematice dusičnanů ve chmelu - II. Chmelařství, 10,
1994
Kvalita piva z hlediska
výživy a fyziologie, Chmelařství, 10, 1994
Rígr A., Beránek F.:
Postavení a záměry v oblasti genetických zdrojů.
Chmelařství, 10, 1994
1995
Beránek F.: První
odrůdy českého chmele hybridního původu. Chmelařství, 12,
1995
Brabec F.: Rozhodující
údaje ovlivňující nákup chmele. Chmelařství, 7, 1995
Čepička J.:
Perspektivy aromatických chmelů. Chmelařství, 12, 1995
Čepička J.: Současné
pivovarské hodnocení chmele. Chmelařství 11, 1995
Krofta K., Frantík F.:
Těžké kovy a chmel. Chmelařství, 2, 1995
Krofta K., Kroupa F.:
Biochemická charakteristika Žateckého poloraného červeňáku
meristémového původu. Chmelařství, 12, 1995
Krofta K., Kroupa F.:
Brewing value of virus – free hops grown in Czech Republic.
Proceedings of Scientific Commission of IHGC, Strasbourg,
Francie, 10 - 23, 1995
Krofta K., Kroupa F.:
Zhodnocení analytických ukazatelů českého chmele v roce
1994. Chmelařství, 5, 1995
Krofta K.: Obsah alfa
hořkých kyselin v českých chmelech v letech 1984 – 1994.
Chmelařství, 7, 1995
Kubíček J.: Dlouhodobý
trend vývoje pivovarských vlastností chmelů české
provenience, Chmelařství 11, 1995
Seminář „Kvalita českého
chmele“. Chmelařství, 12, 1995
1996
Fric V.: Současnost a
perspektiva českého chmelařského výzkumu. Chmelařství, 1,
1996
Ondráček J.: Společně
za obnovu českého chmelařství. Chmelařství, 1, 1996
Rígr A.:
Charakteristika kvalitativních ukazatelů odrůd současného
sortimentu chmele. Chmelařství, 2, 1996
Urban J.: Kvalita
chmele. Chmelařství, 3, 1996
Svoboda P., Kopecký J.,
Kořen J.: Ozdravený chmel - nová perspektiva.
Chmelařství, 3, 1996
Beránek F.:
Hybridizace chmele a možnosti uplatnění nových šlechtění.
Chmelařství, 5, 1996
Krofta K., Kroupa F.,
Urban J., Tichá J.: Hodnocení kvalitativních ukazatelů
českého chmele ze sklizně 1995. Chmelařství, 6, 1996
Linhart J.: Odrůdová
skladba našeho chmele. Chmelařství, 7, 1996
Linhart J.: Státní
odrůdové pokusy u chmele. Chmelařství, 8, 1996
Rígr A.: Odrůdová
skladba chmele. Chmelařství, 3, 1996
Rígr A.: Šlechtění a
množitelské stupně z pohledu výroby a distribuce sadby.
Chmelařství, 11, 1996
1997
Fric V.: Chmelařský
výzkum a jeho poslání. Chmelařství, 7 – 8/, 1997
Krofta K., Tichá J.:
Chmelové a-hořké kyseliny a problematika jejich analytického
stanovení. Chmelařství, 1, 1997
Krofta K., Zagorová J.,
Tichá J.: Hodnocení kvalitativních ukazatelů českého
chmele ze sklizně 1996. Chmelařství, 3, 1997
Krofta K.: Chmelové
extrakty. Chmelařství, 4, 1997
Nesvadba V.: Šlechtění
chmele. Chmelařství, 12, 1997
Pěstování hybridních odrůd
chmele. Chmelařství, 12, 1997
Seigner E.: Konvenční
šlechtění a biotechnologie společně na cestě ke zdravé
rostlině chmele. Chmelařství, 2, 1997
1998
České chmelařství má šanci
se opět zařadit mezi elitní producenty chmele.
Chmelařství. 6, 1998
Fric V.: Strategie a
koncepce odrůdové přestavby českého chmelařství.
Chmelařství, 5, 1998
Krofta K., Zagorová J.,
Klapal I., Tichá J.: Hodnocení kvalitativních ukazatelů
českého chmele ze sklizně 1997. Chmelařství, 4, 1998
Redakce časopisu
Chmelařství: České chmelařství má šanci se opět zařadit
mezi elitní producenty chmele. Chmelařství 6, 1998, s. 81 –
82
Složení pokusných várek a výsledky degustací v roce 1998
Tolar J.: Žatecký
chmel a Budějovický Budvar. Chmelařství 2, 1998, s. 14 – 15
Vent L., Kloub V.:
Provozní várky s novými českými odrůdami chmele.
Chmelařství, 6, 1998
1999
Čepička J.: Význam
odkazu doc. Dr. Ing. Karla Osvalda pro české chmelařství a
pivovarnictví. Chmelařství, 10, 1999
Fencl J.: Odkaz doc.
K. Osvalda dnešnímu chmelařství. Mezinár. vydání
Chmelařství, 8 - 9, 1999
Forster A.: Polyfenoly
v žateckém chmelu. Mezinár. vydání Chmelařství, 8-9, 1999
Kareš J.: Postavení
žateckého chmele na světovém trhu. Chmelařství. mezinár. vyd.
1999, s. 27
Krofta K., Nesvadba V.:
Hodnocení hybridních odrůd a novošlechtění ze sklizně 1998.
Chmelařství, 4, 1999
Krofta K., Svoboda P.,
Kopecký J.: Economic parameters of virus – free hops.
Experience after eight years growing in Czech Republic.
Proceedings of Scientific Commission of IHGC, Pulawy,
Polsko, 130 - 135, 1999
Krofta K., Zagorová J.,
Klapal I., Tichá J.: Hodnocení kvalitativních ukazatelů
českých chmelů ze sklizně 1998. Chmelařství, 2, 1999
Krofta K.: Chmelový
chléb. Chmelařství, 10, 1999
Linhart J., Nesvadba Z.:
Státní odrůdové pokusy s chmelem v roce 1998. Chmelařství,
4, 1999
Linhart J.: Odkaz doc.
Osvalda dnešnímu zkušebnictví chmele. Mezinár. vydání
Chmelařství, 8 - 9, 1999
Nesvadba V.: Šlechtění
chmele na vysokou produkci alfa hořkých kyselin.
Chmelařství, 1, 1999
Onoda I.: Dr. Osvald a
Japonsko. Mezinár. vydání Chmelařství, 8 - 9, 1999
Průcha P., Hlaváček I.:
Pivovarská hodnota žateckého chmele. Mezinár. vydání
Chmelařství, 8 - 9, 1999
Rotterborn J.: Úspěšný
Zlatopramen z nových odrůd chmele. Chmelařství 6-7, 1999, s.
92
Složení pokusných várek a výsledky degustací v roce 1999
Šeretka V.:
Chmelařství s certifikátem ISO 9002. Chmelařství, 6 – 7,
1999
Takahashi K.: Žatecký
chmel a pivovar Kirin. Chmelařství, mezinár. vyd. 1999, s.
40 – 41
Tolar J.: Budějovický
Budvar a Žatecký chmel. Chmelařství, mezinár. vyd. 1999, s.
30
Vent L., Vent J., Beránek
F., Šprongl J.: Pokusné várky s novými a tradičními
odrůdami chmele. Chmelařství, 1, 1999
Vent L.: Osvaldův
odkaz. Mezinár. vydání Chmelařství, 8 - 9, 1999
Vent L.: Skupiny odrůd
chmele a jejich využití v pivovarském průmyslu. Chmelařství,
11-12, 1999
Yamagishi P.:
Hold Dr. Osvaldovi ke 100. výročí jeho narození. Mezinár.
vydání Chmelařství, 8 - 9, 1999
2000
Krofta K., Klapal I.,
Zagorová J., Tichá J.: Hodnocení kvalitativních
ukazatelů českých chmelů ze sklizně 1999. Chmelařství, 2-3,
2000, s. 22-27
redakce: 75 let
chmelařského výzkumu. Chmelařství, 1, 2000
Složení pokusných várek a výsledky degustací v roce 2000
2001
Krofta K., Klapal I.,
Tichá J.: Hodnocení kvalitativních ukazatelů českých
chmelů ze sklizně 2000. Chmelařství, 5, 2001, s. 84-87
Kroupa F.: V.F.
Humulus a ozdravování chmele. Chmelařství, 3, 2001, s.41-47
Lersieu G., Liégeois C.
S., Collin N.: Reducing power of hop cultivars and beer
ageing. Food Chemistry, 72, 2001, 413-418
Lersieu G., Liégeois C.
S., Collin N.: Reducing power of various varieties.
Cerevisia 26 (1), 2001, 33-41
Matoušek J.: Ozdravné
pivo. Kvasný průmysl, 11 - 12, 2001, s. 330 - 332
Mikyška A., Jurková M:
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně
2001. Kvasný průmysl, 10, 2001, s. 293 - 294
Nesvadba V., Kořen J.:
New information concerning breeding process in CR.
Proceedings of Scientific Commission of IHGC, Cantenbury,
Velká Británie, 82 - 85, 2001
Nesvadba V., Krofta K.,
Kořen J., Jetmarová E., Nesvadba Z.:
Nová odrůda Agnus. Chmelařství, 11 -12, 2001, s. 156-157
Nesvadba Z.: Zpráva o
výsledku zkoušek s odrůdami chmele v roce 2000. Chmelařství,
9, 2001, s. 117 - 119
Složení pokusných várek a výsledky degustací v roce 2001
Svoboda P.: 10 years
of virus free hop programme in Czech Republic, Proceedings
of Scientific Commission of IHGC, Cantenbury, Velká
Británie, 115, 2001
XIX. pivovarnické dny a
nová odrůda chmele Agnus. Chmelařství, 10, 2001, s. 132
2002
Forster A., Beck B.,
Schmidt R.: Low - molecular polyphenols in different hop
varieties and different hop - growing regions (Niedermolekulare
Polyphenole in verschiedenen Hopfensorten und Anbaugebieten).
Hopfen - Rundschau international 2002/2003, s. 60 - 66
Kolektiv autorů CH.I.:
Priority současného chmelařského výzkumu. Mezinárodní vydání
Chmelařství, 9 - 10, 2002, s. 108 - 112
Kopecký J.: Závlaha
chmele jako stabilizující faktor výnosu a kvality chmele.
Chmelařství, 6 - 8/2002, s. 69-74
Kořen J.: Padesát let
samostatného výzkumného ústavu. Mezinárodní vydání
Chmelařství, 9-10, 2002, s. 101-108
Krofta K., Nesvadba V.,
Čepička J., Mikyška A.: Agnus – první česká
vysokoobsažná odrůda chmele. Kvasný průmysl, 9, 2002, s. 239
- 248
Krofta K., Tichá J.:
Hodnocení kvalitativních ukazatelů českých chmelů ze sklizně
2001. Chmelařství, 6 - 8, 2002, s. 83 -87
Mikyška A., Jurková M.:
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze
sklizně 2002. Kvasný průmysl, 11 - 12, 2002, s. 319 - 322
Mikyška A., Hrabák M. ,
Hašková D., Šrogl J.: The role of malt and hop
polyphenols in beer quality, flavour and haze stability.
Journal of Institute of Brewing. 108 (1), 2002, 78-85
Složení pokusných várek a výsledky degustací v roce 2002
2003
Krofta K., Klapal I.,
Tichá J.: Hodnocení kvalitativních ukazatelů českých
chmelů ze sklizně 2002. Chmelařství, 2 - 3, 2003, s. 17 - 24
Krofta K.: Chmelové
polyfenoly. Český chmel, 2003, s. 18 - 19
Krofta K.: Obsah
xanthohumolu v českých chmelech. Kvasný průmysl, 3, 2003, s.
62 - 69
Nesvadba V., Krofta K.:
Practical knowledge and criteria influencing effectivity of
breeding process in the CR. Proceedings of Scientific
Commission of IHGC, Dobrna - Žalec, Slovinsko, 101 - 105,
2003
Nesvadba V.: Agnus –
nová česká odrůda chmele. Český chmel, 2003, s. 12 - 13
Nesvadba V.: Šlechtění
chmele na vysoký obsah alfa hořkých kyselin. Chmelařství, 6
- 8, 2003
Rosa Z. ml.: Český
chmel na výstavě Praga – Agro 2003. Chmelařství, 11 - 12,
2003
Rosa Z. ml.:
Polyfenoly obsažené ve chmelu porážejí červené víno. Český
chmel, 2003, s. 20 - 21
Rosa Z. ml.: Tradice
českého chmelařství. Český chmel, 2003, s. 2 - 3
Rosa Z. ml: Český
chmel na Zemi živitelce. Chmelařství, 11 - 12, 2003, s. 104
Rosa Z.: Tradice
českého chmelařství. Český chmel 2003, mezinár. vyd. 2003,
s. 2
Složení pokusných várek a výsledky degustací v roce 2003
Svoboda P.: Odrůdy
chmele pěstované v ČR. Český chmel, 2003, s. 9 - 11
Svoboda P.:
Ozdravovací proces českého chmele. Český chmel, 2003, s. 14
- 15
2004
Krofta K., Klapal I.,
Kopecký J., Tichá J.: Hodnocení kvalitativních ukazatelů
českých chmelů ze sklizně 2003. Chmelařství, 3, 2004, s. 33
- 39
Krofta K., Poustka J.,
Nováková K., Hajšlová J.: Contents of prenylflavonoids
in Czeh hops and beers . Proc. of the first international
humulus symposium, Acta hort. 668, ISHS 2005, p. 201 – 206,
2004
Mezger R.: Hopfen
entdecke die Möglichkeiten. Hopfen-Rundschau
international 2004/2005, s. 6-10
Mikyška A., Jurková M.:
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze
sklizně 2004. Kvasný průmysl, 11 - 12, 2004, s. 341 - 344
Nesvadba V.: Informace
ze šlechtění chmele v roce 2004. Chmelařství, 10, 2004, s.
121 - 124
2005
Krofta K., Kopecký J.,
Tichá J., Klapal I.: Hodnocení kvalitativních ukazatelů
českých chmelů ze sklizně 2004. Chmelařství, 4, 2005, s. 45
- 51
Krofta K., Nesvadba V.,
Poustka J., Nováková K., Hajšlová J.: Contents of
prenylflavonoids in Czech hops and beers. Proceedings of
Scientific Commission of IHGC, George, Jižní Afrika, 51 -
56, 2005
Krofta K.:
Obsah prenylflavonoidů v českých chmelech a pivech.
Mezinárodní vydání. Chmelařství, 2005, s. 14 - 19
Mikyška A., Jurková M.:
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze
sklizně 2005. Kvasný průmysl, 11 - 12, 2005, s. 386 – 390
Mikyška A.: Pivovarská
hodnota a uplatnění českých chmelů – historie a současnost.
Chmelařství, 1, 2005, s. 1 - 6
Nesvadba V., Krofta K.:
Genetic sources of hops in Czech Republic. Proceedings of
Scientific Commission of IHGC, George, Jižní Afrika, 25 -
26, 2005
Nesvadba V., Krofta K.:
Stability of the productivity of world hop varieties as an
important feature for the selection of parental components.
Proceedings of Scientific Commission of IHGC, George, Jižní
Afrika, 12 - 17, 2005
Nesvadba V.:
Nová aromatická odrůda chmele Harmonie. Mezinárodní vydání.
Chmelařství, 2005, s. 20 - 22
Nesvadba V.: Výkonnost
odrůd v udržovacím šlechtění. Chmelařství, 1, 2005, s. 6 - 9
Rosa Z. ml.: Český
chmel se prezentoval na Evropském kongresu pivovarů.
Chmelařství, 6, 2005, s. 88
Smetana J., Rosa Z.:
Průměrné hodnoty alfa hořkých kyselin u českých chmelů ze
sklizně 2005. Chmelařství, 11 - 12, 2005, s. 143
Urban J.: Historie a
současnost vývozu chmele do Japonska. Český chmel 2005,
mezinár. vyd. 2005, s. 2 – 4
2006
Kammehuber K.:
Quercetin a kaempferol. Hopfen-Rundschau international
2006/2007, s. 52-55
Kopecký J.: Využití
nově vyšlechtěných odrůd chmele v systému nízké konstrukce.
Chmelařství, 3, 2006, s. 25 - 29
Krofta K., Klapal I.,
Kopecký J., Tichá J.: Hodnocení kvalitativních ukazatelů
českých chmelů ze sklizně 2005. Chmelařství, 3, 2006, s. 30
- 35
Matoušek J.:
„Ozdravné“ látky a molekulární analýza chmelových genů.
Kvasný průmysl, 2, 2006, s. 38 - 40
Mikyška A., Jurková Z.:
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně
2005. Chmelařství, 5, 2006, s. 69 - 76
Mikyška A., Krofta K.,
Hašková D.:
Hodnocení antioxidačních vlastností chmele a
chmelových výrobků. Kvasný průmysl, 7 - 8, 2006, s. 214 -
225
Nesvadba V.: Uplatnění
českých odrůd chmele v pivovarnictví. Český chmel 2006 , s.
2 - 11
Planý chmel a jeho vliv na
kvalitu. Chmelařství, 6 - 7, 2006, s. 95 - 96
2007
Dostálek P., Karabín P.:
Impact of hop polyphenols and antioxidant of wort on
formation of carbonyl compounds during boiling process and
storage of beer. Procedding of the 31th EBC
Congresss, Venice, 2007, p. 923-930
Kopecký J., Ježek J.:
Vliv závlahy na výnos a kvalitu chmele v roce 2007.
Chmelařství, 11 - 12, 2007, s.149 - 153
Kopecký J., Ježek J.:
Vliv závlahy v r. 2006 na výnos a kvalitu chmele.
Chmelařství, 5, 2007, s. 69 - 72
Kopecký J., Ježek J.:
Influence of weather conditions and irrigation on yield and
quality of hops. Proceedings of Scientific Commission of
IHGC, Tettnang, SRN, 118, 2007
Krofta K., Klapal I.,
Kopecký J., Tichá J.: Hodnocení kvalitativních ukazatelů
českých chmelů ze sklizně 2006. Chmelařství, 4, 2007 , s. 56
- 63
Krofta K., Mikyška A.,
Hajšlová J: Changes in antioxidant properties of hops in
the course of drying, pelletizing and storage. Proceedings
of Scientific Commission of IHGC, Tettnang, SRN, 45 - 48,
2007
Krofta K., Mikyška A.,
Hašková D.: Změny antioxidačních vlastností chmele při
sušení, mletí, granulaci a skladování. Kvasný průmysl, 9,
2007, s. 266 - 272
Krofta K., Mikyška A.,
Hašková D.: Antioxidační vlastnosti chmele a chmelových
výrobků. Český chmel, 2007, s. 16 - 21
Mikyška A., Jurková M.:
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně
2006. Chmelařství, 2, 2007, s. 17 - 24
Mikyška A., Jurková M.:
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze
sklizně 2006. Kvasný průmysl, 1, 2007, s. 7 - 11
Nesvadba V., Krofta K.,
Patzak J.: Variability of wild hops (Humulus lupulus L.)
in Czech Republic. Proceedings of Scientific Commission of
IHGC, Tettnang, SRN, 32, 2007
Nesvadba V., Krofta K.:
Aspects of breeding aroma hops. Proceedings of Scientific
Commission of IHGC, Tettnang, SRN, 14 - 17, 2007
Nesvadba V., Krofta K.:
České odrůdy chmele. Český chmel, 2007, s. 12 - 15
Rosa Z.: 100 %
Žateckého chmele to je Kirin the gold. Chmelařství 1, 2007,
s. 9 –10
Rosa Z.: Žatecký
chmel. Český chmel 2007, mezinár. vyd. 2007, s. 4 – 5
Urban J., Tichá J.:
Chemické analýzy chmele v praxi. Chmelařství, 1, 2007, s. 3
- 5
2008
Krofta K., Hašková D., Čulík J., Čejka
P., Mikyška A.: The influence of hop antioxidants on
formation of carbonyl compounds during storage of beer 2nd
ISHS International humulus symposium, Gent, 1 - 5 sept.,
2008, p. 52
Krofta K., Klapal K.,
Tichá J.: Hodnocení kvalitativních ukazatelů českých
chmelů ze sklizně 2007. Chmelařství, 4, 2008, s. 47 - 54
Krofta K., Mikyška A.,
Hašková D.: Antioxidant charakteristics of hop and hop
product. Journal of Institute of Brewing. 114 (2), 2008,
160-166
Kroupa F.:
Žatecký
poloraný červeňák – změny obsahu a složení chmelových silic
během zpracování a skladování. Český chmel, 2008, s. 8 - 11
Kučera J., Krofta K.: Mathematical
model of prediction of alpha acid contents from
meteorological data for Saaz aroma hops. 2nd ISHS
International humulus symposium, Gent, 1 - 5 sept., 2008, p.
40
Mikyška A., Jurková M.:
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze sklizně
2007. Chmelařství, 6, 2008, s. 77 - 81
Mikyška A., Jurková M.:
Pivovarská hodnota českých a moravských chmelů ze
sklizně 2007. Kvasný průmysl, 2, 2008, s. 38 - 40
Mikyška A., Krofta K.,
Hašková D.: Vliv odrůdy chmele na antioxidační aktivitu
a senzorickou stabilitu piv. Český chmel, 2008, s. 17 - 21
Nesvadba V., Krofta K., Patzak J.:
Variability in the contents of Xanthohumol and
Desmethylxanthohumol (DMX) in genetic recources of hop (Humulus
lupulus L.). 2nd ISHS International humulus symposium, Gent,
1 - 5 sept., 2008, p. 34
Nesvadba V.:
Vývoj chmelových odrůd v ČR. Chmelařství, 7 - 8, 2008, s. 93
- 96
Nesvadba Z.:
Zpráva o výsledku zkoušek s odrůdami chmele v r. 2007.
Chmelařství, 7 - 8, 2008, s. 96 -99
Rosa
Z., Nesvadba V.:
Nový atlas českých odrůd chmele ukazuje genetickou
příbuznost odrůd chmele. Český chmel, 2008, s. 5 - 6
Rosa Z.: Chráněné
označení původu Žatecký chmel poprvé uvedeno na výrobcích.
Chmelařství 4, 2008, s. 60
2009
2010
Vliv typu chmelové suroviny na
antioxidační vlastnosti piva, Chmelařství, číslo 7-8, roč.
56/2010
Obsah prenylovaných flavonoidů chmele
v českých a zahraničních pivech, Chmelařství, číslo 1, roč.
56/2010
Fotosyntetická aktivita vybraných
genotypů chmele, Konference Brno 2010, Pokorný J., Pulkrábek
J.
Jelínek L., Šneberger M., Karabín M.,
Dostálek P. (2010): Comparison of Czech hop cultivars based
on their contents of secondary metabolites. Czech J. Food
Sci., 28: 309–316. |